Kalastajalle uskomaton saalis – jättiläinen painoi 45 kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Merten rannoille huuhtoutuu toisinaan erikoisenkin näköisiä mereneläviä. Nyt Yhdysvalloissa on ihmetelty Oregonin osavaltion rannalle ilmestynyttä värikästä ja suurikokoista kalaa, jota on kuvailtu alueella harvinaiseksi näyksi.

Seasiden Sunset Beachin rantahietikkoon oli huuhtoutunut kiiltolahna. Jopa metrin kokoinen kala painoin 45 kiloa. Kuvat erikoisesta ilmestyksestä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa Seaside Aquarium -yleisöakvaarion jakamina.

Seaside Aquarium ilmoitti jäädyttävänsä kuolleen kalan ja lahjoittavansa sen myöhemmin yhdelle onnekkaalle koululuokalle ruumiinavausta varten. Killtolahnat ovat Oregonin osavaltion pohjoisosissa erittäin harvinainen näky. The Guardian -lehden mukaan kala on todennäköisesti päätynyt uimaan tavanomaista pohjoisempaan voimakkaiden helteiden vuoksi.