Välirikko ohi? Jay-Z mukana Kanye Westin uudella levyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye West ilmoitti taannoin fanien yllätykseksi julkaisevansa heinäkuussa uuden Donda-albumin. Levystä järjestettiin jo Yhdysvaltojen Atlantan Bercedes Benz -areenalla ennakkokuuntelutilaisuus, joka esitettiin suorana lähetyksenä Apple Musicissa.

Faneille tarjottiin lisää yllätyksiä ennakkokuuntelussa. Donda-levyn viimeisessä kappaleessa vierailee Jay-Z. Yllättävän vierailusta teki se, että räppäreiden tiedetään olleen pitkään huonoissa väleissä.

Kanye West ja Jay-Z olivat pitkään hyviä ystäviä, ja vuonna 2011 he julkaisivat yhteislevyn Watch the Throne. Kaksikko nousi kuitenkin vuonna 2014 uutisiin väkirikon vuoksi. TMZ-sivuston mukaan 23. heinäkuuta julkaistavan Donda-levyn kuuntelutilaisuudessa nähtiin myös Kanyen ex-vaimo Kim Kardashian heidän neljän yhteisen lapsensa kanssa.