Maisa Torppa kurvikkaana – jättimäinen vatsa vei huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Maisa Torppa alkaa hiljalleen olla viimeisillään raskaana, sillä pienokaisen on määrä syntyä elokuussa. Vauvan baby shower -juhlia vietettiin taannoin ja samalla selvisi, että lapsi on tyttö.

Torppa on päättänyt muuttaa elämänsä yksityiseksi ainakin sosiaalisessa mediassa, mutta ajoittain hän astuu julkisuuteen poseerauksillaan, jotka näkyy vilkaisu hänen arkeensa. Nyt hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan upean biksukuvansa. Katso kuva tästä linkistä.

Otoksessa päähuomion vie jättimäinen vatsa, jota Maisa rakkaudella esittelee. Samalla hän toteaa olleensa viimeksi kylmissään toukokuun alussa ja toteaa kesän olleen mieletön. Hashtageissa on mukana myös mitä ilmeisimmin vatsaan viittaava #rantapallo.