Rovaniemen K-Citymarketissa pitkiä koronavirusaltistumisia – asioitko näinä päivinä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rovaniemen infektiolääkäri Antti Väänänen kertoo, että Rovaniemen K-Citymarketissa elintarvikepuolella on voinut altistua koronavirukselle kahden päivän aikana. Altistuminen koskee lauantaita 17. heinäkuuta ja maanantaita 19. heinäkuuta.

Rovaniemen K-Citymarketin elintarvikeosastolla on voinut altistua koronavirustartunnalle 17. heinäkuuta kello 10:00–18:00 ja maanantaina 19. heinäkuuta kello 12:00–20:00. Kaikki kaupassa elintarvikeosastolla asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Lapin sairaanhoitopiiri kehottaa Citymarketissa elintarvikepuolella mainittuina aikoina asioineita haketumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä. Maskisuositusta julkisissa sisätiloissa ja julkisissa kulkuneuvoissa on edelleen tärkeä noudattaa.