Kanye West murtui esiintymislavalla dramaattisesti: ”Menetän perheeni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdeksän vuotta yhdessä olleet, neljän lapsen vanhemmat, Kim Kardashain ja Kanye West erosivat alkuvuodesta. Pariskunta eli erillään jo muutaman vuoden ennen eroa, kun Kanye West muutti ja siirsi periaatteessa koko elämänsä maatilalleen Yhdysvaltojen Wyomingiin.

Nyt Kanye West on järjestänyt uuden albuminsa Dondan julkistustilaisuuden. Hän kutsui perheensä tilaisuuteen. West murtui lavalle polvilleen nyyhkyttämään kesken Love Unconditionally -nimisen kappaleen.

– Menetän perheeni, minä menetän perheeni, Kanye West itki lavalla päätään pidellen Mirror raportoi.

Avioerosta on spekuloitu julkisuudessa vuosia sen jälkeen, kun Kanye West sai ensimmäisen hermoromahduksensa. Miehen presidentinvaalikampanjan aikana tapahtuneet sekoilut olivat viimeinen niitti suhteelle. Hänellä on Kim Kardashianin kanssa kaksivuotias Psalm, kolmivuotias Chicago, viisivuotias Saint ja kahdeksanvuotias North