Teini löysi harvinaisen tortillasipsin – valmistaja maksaa siitä 20 000 dollaria

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pusseista löytyvät epätavallisen muotoiset sipsit voivat joissain tapauksissa osoittautua erittäin arvokkaiksi. Eräs 13-vuotias australialainen sai taannoin rahakkaan tarjouksen Doritos-yhtiöltä löydettyään harvinaiseksi kuvaillun tortillalastun.

Rylee Stuart julkaisi TikTokissa videon, jossa hän esitteli seuraajilleen Doritos-pussista löytynyttä tavallista paksumpaa ja ilmavampaa tortillasipsiä. Rylee pohti videolla pitäisikö hänen syödä lastu vai säästää se. Lopulta hän asetti sipsin myyntiin eBay-verkkohuutokaupassa videon kommentoijien kehotuksesta.

Sipsistä tarjottiin eBayssa jopa 100 000 dollaria, mutta lopulta ilmoitus poistettiin. Nyt Doritos-yhtiö on kuitenkin Ryleen yllätykseksi tarjonnut hänelle tortillalastusta 20 000 dollaria, eli noin 17 000 euroa. 9News-uutissivuston mukaan Doritos kertoo haluavansa palkita nuoren rohkeuden ja yrittäjähenkisyyden.

@m0mmymilkerza

They should start making these ##swag

♬ original sound – Tubbo 👏🏻