Prinsessa Diana löysi Charlesin sihteerin pöydältä paketin viikkoa ennen häitä – se oli lahja Camillalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittihoviin parikymppisenä naitettu ja sieltä lopulta sydän särkyneenä 15 vuotta myöhemmin poistunut lady Diana Spencer tiesi jo ennen häitä, että hänen liittonsa tuskin tulisi olemaan unelmien rakkaustarina. Charles oli näet kiintynyt edelleen tyttöystäväänsä Camilla Parker Bowlesiin.

Diana löysi mystisen paketin viikko ennen häitä Charlesin sihteerin työpöydältä. Parikymppinen morsian vaati, että näkisi paketin sisällön. Syynä oli se, että paketti oli osoitettu Camilla Parker Bowlesille, Express kertoo.

Paketin sisällä oli kultainen rannekoru, mikä sai Dianan itkemään. Koruun oli kaiverrettu kirjaimet G ja F, jotka tarkoittivat Charlesin ja Camillan hellittelynimiä toisilleen. Lempinimet olivat ja ovat yhä edelleen Gladys ja Fred. Walesin prinsessa Diana ja Britannian kruununperijä Walesin prinssi Charles avioituivat 40 vuotta sitten.