Stara Prinsessa Diana

Viihdeuutiset

Koskettava tribuutti Prinsessa Dianalle ja Prinssi Williamille

Prinssi William nimesi tyttärensä edesmenneen äitinsä muistoa kunnioittaen Charlotte Elizabeth Dianaksi. Prinsessa Dianan traagisesta kuolemasta on kulunut jo lähes 18 vuotta, mutta ennen kuolemaansa hän ehti antaa pojalleen monia ohjeita elämän ja rakkauden suhteen.

http://georgeslays.tumblr.com/post/118117079124/she-would-have-loved-kate-just-announced

Tumblr-käyttäjä GeorgeSlays teki todella kauniin ja koskettavan kuvasarjan pienen juuri syntyneen Prinsessa Charlotte Elizabeth Dianan kunniaksi. Kuvasarjassa on useita lyhyitä videopätkiä Prinsessa Dianan haastattelusta, joka on Buzzfeed-sivuston mukaan tehty vuonna 1995.

Haastattelussa 34-vuotias Diana antaa elämänohjeita Williamille rakkauden suhteen. Hän neuvoo poikaansa pitämään rakkaudesta kiinni ja suojelemaan sitä. Haastattelupätkien välissä on pieniä otoksia Williamin ja Katen yhteisistä hetkistä ja GeorgeSlays on lisännyt vielä kuvasarjan loppuun, että Diana olisi rakastanut Katea.

Viihdeuutiset

Prinsessa Dianan veli rahastaa – kutsuu turistit hautapaikalle

Edesmennyt Walesin prinsessa Diana nousi äkillisen ja traagisen kuolemansa jälkeen sydänten kuningattareksi, joka murensi maailman suopeaa näkemystä brittiläisestä monarkiasta. Dianasta on valmistunut elokuva, jonka pääosaa näyttelee Naomi Watts.

Julkisuuden henkilöiden lähipiiriin saattaa pesiytyä verenimijöitä, jotka haluavat rahastaa rakkaimpiensa kohtaloilla. Dianan veli jaarli Charles Spencer on nostattanut kulmakarvoja viimeisimmällä kunnianhimoisella suunnitelmallaan. 49-vuotias mies vuokraa Dianan aiemmin asuttamaa Northamptonshiren huoneistoa turisteille yöpymispaikaksi.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä prinsessan viimeinen leposija on kyseisellä tontilla, joten hautarauhaa ei ole tiedossa. People-lehden mukaan Althorpin huoneistossa voi yöpyä kerralla 50 henkilöä 10.000 punnan viikkohinnalla. Jaarlin läheiset ovat kritisoineet bisnestä.

– Jaarli sulki Althorpin yleisöltä, koska hän ei halunnut vahingoittaa sisarensa muistoa. Hän kuitenkin tekee saman vuokraamalla huoneita. Kun ihmiset asuvat paikassa, he auttavat häntä vain tienaamaan rahaa, kommentoi prinsessan ystävä Simone Simmons lehdelle.

Prinsessa Diana oli Britannian kruununperijän Walesin prinssi Charlesin ensimmäinen puoliso ja tämän lasten Williamin ja Harryn äiti. Kihlauksestaan Charlesin kanssa vuonna 1981 aina kuolemaansa saakka nainen oli suosituin brittihovin jäsen. Hänen julkisuuskuvassaan korostui hyväntekijän rooli. Hän kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa vuonna 1996.

Viihdeuutiset

Diana-elokuvan juliste suututtaa Pariisissa: ”En voi edes kuvailla”

Prinsessa Dianan kuolemasta tuli tänä vuonna kuluneeksi 16 vuotta. Auto-onnettomuudessa traagisesti kuollut Walesin prinsessa pysyy edelleen ihmisten muistoissa, ja hän päätyy toisinaan vieläkin lehtien otsikoihin.

Prinsessan elämästä kertova Diana-elokuva saa ensi-iltansa tänä syksynä. Nyt elämäkertaelokuvan mainoskampanja on aiheuttanut suuttumusta Ranskassa. Syynä on yhden elokuvaa mainostaneen julisteen sijaintipaikka. Juliste kiinnitettiin nimittäin The Flame of Liberty -patsaan vastapäätä sijaitsevalle seinälle.

Teos on toiminut Dianan muistopaikkana sen jälkeen, kun prinsessa kuoli sen läheisyydessä sijaitsevassa tunnelissa traagisen auto-onnettomuuden yhteydessä vuonna 1997. Julisteen kiinnittämistä niin lähelle muistomerkkiä ja kuolinpaikkaa pidetään epäkunnioittavana.

– En voi edes kuvailla sitä tunnetta, jonka tämä saa minulle aikaan. Tämä on kyyninen ja häpeilemätön yritys kerätä julkisuutta elokuvalle, jota ei olisi pitänyt ikinä tehdä, kuvailee Dianan uskollisiin ystäviin kuulunut Rosa Monckton Daily Mail -lehdelle.

Diana-elokuvan mainosjuliste on sittemmin poistettu maamerkin läheisyydestä elokuvan ranskalaisen levitysyhtiö Le Pacten toimesta. Diana-elokuvan nimikkoroolissa nähdään brittiläis-australialainen näyttelijätär Naomi Watts. Ohjaajana toimii saksalainen Oliver Hischbiegel, jonka tunnetui teos lienee Hitlerin viimeisistä päivistä kertonut Perikato.

Viihdeuutiset

Freddie Mercury vei mieheksi pukeutuneen Prinsessa Dianan homobaariin

Prinsessa Diana ja Queen-yhtyeen laulaja Freddie Mercury kuuluvat kumpikin Iso-Britannian tunnetuimpiin traagisesti edesmenneisiin julkkiksiin. Nyt kumpikin tähdistä on noussut jälleen otsikoihin varsin erikoisen paljastuksen merkeissä.

Koomikko Cleo Rocos paljastaa tuoreessa The Power of Positive Drinking -kirjassaan, kuinka hän, Freddie Mercury ja televisiotähti Kenny Everett naamioivat Prinsessa Dianan miesmalliksi, jotta tämä voisi livahtaa heidän mukanaan Lontoossa sijaitsevaan Royal Vauxhall Tavern -homoravintolaan. Armeijatakkiin, mustaan lippukseen ja aurinkolaseihin puettu Diana pääsi viettämään iltaa rauhassa ilman, että ihmiset kiinnittäisivät häneen huomiota.

– Kun tarkastelimme häntä hämärässä valaistuksessa, päätimme että modernin maailman tunnetuin hahmo saattaisi mennä läpi varsin erikoisesti pukeutuvana miesmallina. Pelkäsimme hänen paljastuvan koska tahansa kävellessämme sisään. Ihmiset eivät kuitenkaan tuntuneet huomaavan häntä. Hän ikään kuin katosi. Mutta hän rakasti sitä, Rocos jatkoa, Cleo Rocos paljasti.

Cleo Rocos kertoo ravintolan olleen täynnä, mutta uskoo Freddie Mercuryn, Kenny Everettin ja hänen itsensä kääntäneen ihmisten huomion pois naamioidusta prinsessasta. Dianan tiedetään viettäneen muutoinkin aikaa julkisuudessa valeasuun turvautuneena. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hänen paljastateaan pukeutuneen myös mieheksi.

Matkailu

Maailman surkein vahakabinetti – tunnistatko supertähtiä?

Maailmalta löytyy suuri määrä vahakabinetteja, ja aikoinaan sellainen saatiin myös Suomeen. Kabineteissa on esillä julkkistähtien aidon kokoisia ja näköisiä vahaversioita, mutta harmittavan usein ne muistuttavat kuitenkin kaikkea muuta kuin esikuviaan.

Nyt verkossa nauretaan maailman ehkäpä surkeimman vahakabinetin annille.

Splash News on välittänyt kuvia, joissa pitäisi näkyä muun muassa Prinsessa Diana, Bill Clinton, Michael Jackson ja Barack Obama. Vahakabiletti sijaitsee Meksikon Tijuanassa, ja uutistoimiston mukaan kaikki hahmot ovat samaa tasoa oheisissa kuvissa näkyvien kanssa.

Viihdeuutiset

Ennennäkemätön valokuva: Tältä prinsessa Diana näytti teini-ikäisenä

Prinsessa Dianan kuolemasta tuli viime vuonna kuluneeksi 15 vuotta. Auto-onnettomuudessa traagisesti kuollut Walesin prinsessa pysyy edelleen ihmisten muistoissa, ja hän päätyy toisinaan vieläkin lehtien otsikoihin.

Nyt ennennäkemätön valokuva Dianasta aiotaan myydä Yhdysvaltain New Hampshiressä sijaitsevan RR Auctions -huutokaupan toimesta. Valokuvassa Diana nähdään vasta teini-ikäisenä ennen Prinssi Charlesin tapaamista, rentoutumassa hiihtolomalla tuntemattoman miespuolisen ystävän seurassa. Kuvan ottajan henkilöllisyys ei ole tiedossa, mutta kuva myytiin Daily Mirror -lehdelle helmikuussa 1981, kaksi päivää sen jälkeen kun Dianan ja prinssi Charlesin kihlaus julkistettiin.

Kuva: RR Auctions
Kuva

Lehti päätti kuitenkin jättää kuvan tuolloin julkaisematta. Valokuva pysytteli lehden varastossa, kunnes historiallisesti merkittäviä valokuvia arkistoiva Yhdysvaltalainen Caren Archive osti sen seitsemän vuotta sitten. Daily Mail -lehden mukaan Caren Archiven omistaja Eric Caren uskoo, ettei kuvaa julkaistu, sillä kuva Dianasta toisen miehen kanssa olisi sotinut vastaan tapaa, millä kuninkaallinen perhe halusi hänet esittää – siitäkin huolimatta, että varsin viaton kuva on otettu ennen kuin hän tapasi prinssi Charlesin.

– Dianan ja Charlesin välinen ”satu” oli tuolloin vielä vahingoittumaton, Eric Craven totesi.

Valokuvam arvioitaisiin normaalisti olevan noin 925 euron arvoinen. Kuvaan kirjoitetun ”ei julkaistavaksi” -merkinnän vuoksi kuvan lopullisen myyntihinnan uskotaan kuitenkin olevan huomattavasti suurempi. Valokuva tullaan huutokauppaamaan internetissä 17. ja 25. tammikuuta välisenä aikana.