Janina ”Frostell” Fry pulahti uimaan auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on edelleen klubeilla ajoittain soiva I’ll Save My Tears.

Tänä kesänä someseuraajiaan upeilla poseerauksilla hemmotellut mallikaunotar on nyt esitellyt Suomen kuvankaunista suvea kuvalla, jossa hän pulahti uimaan ilta-auringossa. Kuvaan kiteytyy paljon kuluneesta hellekesästä.

Viime vuosina Janina Fry ei ole enää kovin usein paistatellut julkisuuden valokeilassa, koska hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Sosiaalisen median ulkopuolella julkkiskaunotar ei siis enää kovin usein poseeraa medioissa, mutta taannoin hän osallistui kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja palautti varmasti monille suomalaisille mieleen hyviä muistoja.