Nyt on koiralla pituutta! 170-senttinen lemmikki hämmästyttää Tiktokissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vinttikoirien yksi tunnetuimmista piirteistä on niiden pitkä ja solakka olemus. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty venäjänvinttikoiraa, joka on pidempi kuin monet ihmiset.

Eris-nimisellä venäjänvinttikoiralla on ikioma TikTok-tili, jonne lemmikin omistajat jakavat usein videoita sen arjesta. Yksi video herätti muita enemmän hämmästystä katsojien keskuudessa. Siinä Eris seisoo takajaloillaan kotiaan ympäröivää aitaa vasten, nähden helposti sen toiselle puolelle.

Katsojat hämmästelivät venäjänvinttikoiran pituutta, ja eräskin kommentoija vitsaili kyseessä olevan koiran sijaan kirahvi. Erisin omistaja paljasti kyselijöille koiran olevan takajaloilla seisoessaan jopa noin 170 senttiä pitkä. Erizillä on TikTokissa jopa yli 600 tuhatta seuraajaa, ja määrä todennäköisesti vain kasvaa viraalina levinneen videon ansiosta.

@eriszoi

Reply to @fruitjuice._ ##tallgirl

♬ Stuck in the Middle – Tai Verdes

@eriszoi

Me_irl ##ChiliDogYumPlz ##fypシ ##LiveFlowSweatDuet ##borzoi ##TheSuicideSquadMovie ##bigdog

♬ Cute – Artsounds Chill & Prod by Rose

@eriszoi

Reply to @charlottetexasg Just in case anybody else wanted to see it. ❤️

♬ original sound – Eris The Borzoi