Charly Jordan pukeutui pienen kangaskaistaleeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta. Yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Charly on poseerannut somekuvissaan erikoisessa asussa, joka on itse asiassa varsin niukka valkoinen kangaskaistale. Tämä asu yllään ei kannata lähteä kulkemaan ainakaan kaupungin kaduille, sillä pienikin tuulenvire voi paljastaa kaikki intiimit paikat.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.