Tuulilasinpyyhkimet päälle – koiran reaktio hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisille arkipäiväisiksi muodostuneet asiat voivat aiheuttaa lemmikkieläimissä yllättäviä reaktiota. Joskus täysin viattomilta tuntuvat esineet voivat osoittautua eläinten silmissä jopa uhkaavilta ja pelottavilta.

Hauskalla viraalivideolla nähdään saksanpaimenkoira, joka istuu omistajansa kyydissä henkilöautossa. Automatka saa yllättävän käänteen kuljettajan laittaessa tuulilasinpyyhkimet päälle.

Koira säpsähtää joka kerta, kun pyyhkimet liikkuvat tuulilasin päällä. Varuillaan oleva lemmikki vaikuttaa pelkäävän varoittamatta liikkuvien tuulilasinpyyhkimien osuvan siihen. Tästäkin huolimatta koira pysyy samaan aikaan uteliaana, kurottaen kuonoaan niitä kohti turvallisen välimatkan päästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.