The Weeknd lopetti kovien huumeiden käytön – vähensi myös alkoholin käyttöä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä The Weeknd ei ole juurikaan peitellyt julkisuudessa päihteiden käyttöä. Päihteet ja niistä aiheutuvat ongelmat ovat olleet toistuva teema muusikon kappaleissa koko hänen uransa ajan. Nyt tähti on kuitenkin kertonut raitistuneensa, ainakin hieman.

The Weeknd paljastaa GQ-lehdelle huumeiden olleen hänelle aikaisemmin tuki, joita hän luuli tarvitsevansa. Tähti paljastaa olevansa nykyään melko raitistunut, kuvaillen itseään sanoilla ”sober lite”. Hän on lopettanut kovien huumeiden käytön ja vähentänyt kovalla kädellä alkoholin käyttöä, vaikka polttaakin edelleen kannabista ja nauttii sillon tällöin hieman alkoholia.

– En enää ryyppää, ainakaan yhtä paljon kuin aikaisemmin. Juomiseen liittyvä romantiikka on kadonnut, The Weeknd avautuu.

The Weeknd paljasti saattavansa haluta vielä joskus perustaa perheen, mikä vaikutti osittain päätökseen vähentää päihteiden käyttöä. Tähden mukaan hän nauttii uransa nykyisestä kehityssuunnasta, mutta uskoo että lapset saattaisivat inspiroida häntä musiikin parissa.