Apulanta-yhtye lanseeraa oman kuohuviinin: ”Apulanta KuohAri”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna 30-vuotista uraa juhlistava Apulanta saa oman juhlajuoman. Apulanta Tinto -punaviinin rinnalle tuoteperheeseen saapuva nyt cava-kuohuviini, joka kantaa nimeä Apulanta KuohAri. Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen kertoo mistä sai alkunsa yhtyeen omasta kuohuviinistä.

– On pääpäiviä ja on päävuosia. Meillä on nyt päävuosi, jonka kunniaksi skoolataan luonnollisesti kuplivaa sihijuomaa. Senpä vuoksi olemme työstäneet nautittavaksenne härkäsen kuohArin, juhlajuomien aatelisen, Toni Wirtanen kertoo.

Ensimaistiaiset KuohArista saa tulevana viikonloppuna Vaasa Festivaleilla, jossa Apulanta myös esiintyy. Alkon valikoimiin Apulanta-yhtyeen uutuusjuoma saapuu viikolla 33. Kuohuviini sisältää 75 prosenttia Macabeo-rypälettä ja 25 prosenttia Parellada-rypälettä. Alkoholia siinä on 11,5 prosenttia.