John Travolta myy miljoonalukaaliaan – sijaitsee skientologien päämajan naapurissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä John Travolta myy neljän miljoonan arvoista kartanoaan Floridassa. Rakennus sijaitsee Clearwaterissa aivan skientologien pääkeskuksen vieressä. Kysymys kuuluukin, onko Travolta jättämässä seurakunnan taakseen?

John Travolta ja hänen hiljattain rintasyöpään kuollut vaimonsa Kelly Preston ostivat myynnissä olevan kartanon vuonna 2017 kolmella miljoonalla dollarilla. Nyt 67-vuotias Travolta on pannut rakennuksen myyntiin tavoitellessaan siitä mojovaa myyntivoittoa. Alueella on myös muita kuuluisia skientologeja.

Näyttelijät Tom Cruise ja Kirstie Alley omistavat myös kiinteistöt Clearwaterissa. Siksi onkin erikoista, että Travolta olisi muuttamassa pois uskonveljiensä ja -sisarustensa luota, New York Post kummastelee artikkelissaan.