Bam Margera sai potkut Jackass-elokuvasta – haastoi muut oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skeittitähti Bam Margera on saanut potkut Jackass-sarjan neljännestä elokuvasta. Mies on vienyt asian nyt oikeuteen ja pitää erottamistaan laittomana. Margera erotettiin Adderall-lääkkeen käytön vuoksi, koska se vahingoittaa kuvausryhmän terveyspolitiikkaa.

Oikeusjuttu on nostettu niin elokuvan tuotantoyhtiö Paramountia kuin miehen entistä ystävää ja ohjelman tähteä Johnny Knoxvillea ja ohjaaja Spike Jonzea vastaan. Bam Margera kuuluu Jackass-tiimin alkuperäisjäseniin.

Viime vuosina päihdeongelmista kärsineen ja lain kanssa tekemisissä olleen Margeran mukaan hänelle tehtiin kuvauksissa säännöllisesti alkoholi- ja huumetestejä, minkä lisäksi hän kertoo saaneensa tuotantoyhtiöltä masennuslääkkeitä. Hänellä on ollu resepti Adderall-lääkkeeseen vuosikymmenen ajan, New York Post uutisoi.