Skandaali syvenee: Prinssi Andrew sai syytteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittien Prinssi Andrew’n on kerrottu harrastaneen seksiä alaikäisten kanssa, joita miljardööri Jeffrey Epstein ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwell välittivät rikkaille miehille. Yksi prinssi Andrew’n paljastaneista naisista on Virginia Giuffre, joka pestattiin kuninkaallisen seksiorjaksi. Giuffre on nostanut prinssi Andrew’ta vastaan syytteen.

Virginia Giuffre oli alaikäinen harrastaessaan ensimmäisen kerran seksiä kuningatar Elisabetin pojan kanssa. Giuffre tapasi miehen vielä kaksi kertaa myöhemmin. Prinssi Andrew joutui luopumaan vuonna 2019 kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Giuffre nosti oikeusjutun New Yorkin tuomioistuimeen, ABC uutisoi.

Giuffrelle maksettiin tuhat dollaria kahden päivän sessiosta prinssin kanssa. 61-vuotias Prinssi Andrew on kiistänyt syytökset ja sen, että olisi edes tavannut Giuffrea elämässään. Kaksikosta on levinnyt valokuva todisteena.