Humalainen päätyi lentoaseman matkatavarahihnalle – hämmentävä näky videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oman lennon lähdön odottelu voi olla pitkäpiimäistä puuhaa, minkä vuoksi moni suuntaakin lentoasemalla lähimpään anniskeluravintolaan viettämään aikaa. Ennen lentoa ei kuitenkaan kannata erehtyä juomaan liikaa. Lentoasemalla suunnistaminen voi nimittäin osallistua yllättävän haastavaksi tehtäväksi humalassa.

Moskovan Seremetjevon kansainvälisellä lentoasemalla kuvatulla videolla nähdään humalainen mies, joka on päätynyt matkatavarakarusellin kyytiin. Miehen kerrotaan yrittäneen päästä lennolleen matkatavarahihnan avulla. Hän kuitenkin eksyi sen kyydissä lentoaseman syövereihin.

Mies oli lopulta päätynyt matkatavaroiden läpivalaisualueelle, jossa vartijat pidättivät hänet. Heinäkuun lopussa kuvattu video herätti jopa Venäjän sisäministeriön huomion. Miestä syytetään Daily Star -lehden mukaan lentoaseman turvamääräysten rikkomisesta.