Mikä söpöläinen! Sami Hedberg julkaisi koulukuvansa – mukana tärkeä viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 -komediaelokuva pyörii parhaillaan valkokankaalla kautta maan ja on kerännyt teattereihin koronatilanteeseen nähden erittäin hyvin yleisöä. Elokuvasaagan kolmannessa osassa seikkaillaan sinkkuristeilyllä, ja pääosissa nähdään Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen kanssa myös Sami Hedberg.

Nyt Hedberg on julkaissut sosiaalisessa mediassa tärkeän päivityksen, jossa hän tsemppaa kouluvuotensa aloittaneita lapsia ja nuoria julkaisemalla oman lapsuuskuvansa. Päivityksen perusteella nykyinen suosikkinäyttelijä poseeraa kuvassa ekaluokkalaisena. Kuva on saanut somessa kovasti suosiota paitsi söpön poseerauksen myös tärkeän sanomansa ansiosta.

– Tsemppiä ekaluokkalaisille ja kaikille muillekkin nuorille koululaisille! Toivottaa täältä kuvan perusteella ekaluokkalainen Sami, Sami Hedberg kirjoittaa kuvansa yhteydessä.