Janne Katajalla todettiin uniapnea – esitteli maskiaan somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Janne Kataja on tullut tunnetuksi muun muassa Napakympin juontajana ja Masked Singer Suomen vakiopanelistina. Nyt tunnettu suomalaistähti on paljastanut kärsivänsä nukkumista haittaavasta sairaudesta.

Janne Kataja kertoi Instagramissa saaneensa diagnoosin vaikeasta uniapneasta. Samalla hän esitteli sen hoitoon saamaansa hengitysmaskia, ja vitsaili samalla Masked Singerin tulleen jo hänen uniinsa.

– Nyt yöseuranani on tosi söpö ResMed AirSeries10, joka vaikuttaa ens’ tuttavuudeltaan aika rennolta. Ton kanssa voi syntyä pitkäkin parisuhde. Onks sulla uniapnea tai epäiletkö, että olisi?, Janne Kataja kirjoitti.

Katajan kuva keräsi tuhansia tykkäyksiä ja suuren määrän kannustavia kommentteja. Uniapnea on ylähengitysteitä ahtauttava ja unenaikaisia hengityskatkoksia aiheuttava sairaus, josta kärsii arviolta jopa noin 200 000 suomalaista.