Aaveita etsimässä ollut nainen putosi katon läpi – useiden metrien pudotus

Ohhoh! · Tim Isokivi

Aaveita etsimässä ollut nainen joutui launtai-iltana yllättävään tilanteeseen New Yorkin osavaltiossa. Yliluonnollisten voimien sijaan se aiheutui kuitenkin huomattavasti arkipäiväisemmästä ilmiöstä, vanhan talon ajan heikentämistä rakenteista.

35-vuotias nainen oli ollut etsimässä aaveita miespuolisen henkilön kanssa New Yorkin Buffalossa sijaitsevalla lähes satavuotiaalla rautatieasemalla. Yllättäen lattia petti naisen alta, ja hän putosi 5-6 metrin matkan alakerrokseen. Aavemetsästäjä toimitettiin paikalliseen sairaalaan saamiensa vammojen vuoksi.

Aavejahdissa ollut kaksikko liikkui historiallisessa rakennuksessa luvatta. Huffpost-sivuston mukaan heitä vastaan ei ole kuitenkaan nostettu rikossyytteitä. Vuodesta 1979 saakka poissa käytöstä olleella Buffal Central Terminal -rautieasemalla on vuosien varrella järjestetty myös luvanvaraisia aavejahteja, ja rakennuksessa on kuvattu aihepiiriin liittyvää Ghost Hunters -sarjaa.