Evan Rachel Wood teki rikosilmoituksen Marilyn Mansonin vaimosta – uhkasi vuotaa vahingollisia kuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa HBO:n Westworld-sarjasta tunnettu näyttelijä Evan Rachel Wood toi taannoin julkisuuteen vakavia rocktähti Marilyn Mansoniin kohdistuneita syytöksiä. Mansoniin alaikäisenä tutustuneen Woodin mukaan hän kärsi tähden aiheuttamasta seksuaalisesta väkivallasta, hyväksikäytöstä ja manipuloinnista heidän seurustellessaan. Myöhemmin myös monet muut naiset kertoivat samanlaisista kokemuksista.

Nyt Evan Rachel Wood on paljastanut tehneensä viime joulukuussa rikosilmoituksen Marilyn Mansonin nykyisestä vaimosta, valokuvaaja Lindsay Usichista. Woodin mukaan Usich oli uhannut vuotaa julkisuuteen vahingolliseksi kuvailtua kuvamateriaalia. Usichin tarkoituksena oli näyttelijän mukaan vaientaa hänet ja uhata tuhota hänen uransa.

Wood jakoi Instagram-tarinoissaan yhden otetuista kuvista, jossa hänen päässää on saksalaistyylinen sotilaslakki ja piirretyt viikset. Näyttelijän mukaan kuvat otettiin Las Vegasissa Mansonin konsertin jälkeen, jolloin hän oli itse alaikäinen. Woodin mukaan hänelle annettiin kyseisissä juhlissa runsaasti alkoholia ja huumeita.