Thylane Blondeaun biksuselfie ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksitoista vuotta sitten kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin ja kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti toisen kauneuskilpailun, kun 18-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi.

Nykyisin mallina ammatikseen poseeraava neitokainen on edelleen yhtä näyttävä kuin vuosia sitten, ja hän tienaa nykyisin elantonsa malliuralla. Nyt Thylane on poseerannut upeassa selfiessä biksuissa ja lippis päässään.

Thylane Blondeaun takana maailman kauneimpien listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Blondeau sijoittui listalla toiseksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.