Sara Chafak poseeraa rannalla: ”Tämä säätila…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Chafak tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Suomi -tittelistään, mutta sittemmin hänet on nähty esimerkiksi osallistujana monissa realitysarjoissa. Hänen 143 000 seuraajaansa saavat tasaisin väliajoin ihasteltavakseen uusia poseerauksia.

Niin tälläkin kerralla, sillä Sara Chafak poseeraa nyt Kroatian Splitissä, jossa hän on suunannut rantamaisemiin asianmukaisessa niukassa vaatetuksessa.

– This weather got me tripping, Sara toteaa kuvansa yhteydessä.

Nyt Sara on julkaissut sosiaalisessa mediassa huippunäyttävän kuvan, jossa hän nautiskelee suppailemassa. Asuvalinta on hyvin niukka, sillä esimerkiksi yläosa ei suinkaan peitä tavanomaisella tavalla. Kuvansa yhteydessä Sara muistuttaa mainiosta säännöstään.