Khloe Kardashian avautui pahasta migreenistä: ”Tuskallinen ja sanoinkuvaamaton tunne”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisaan Kardashianien sisaruskatraaseen kuuluva Khloe Kardashian on kärsinyt vuosien ajan rajuista migreeneistä. Taannoin tähti avautui muun muassa kipua ja pahoinvointia aiheuttavasta piinasta sosiaalisessa mediassa unohdettuaan migreenilääkkeensä kotiin.

– Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, kuina pahasti migreenit voivat heikentää oloa. Turhaudun pahasti ihmisten kehottaessa vain kestämään asian ja kutsuvan sitä vain pahaksi päänsäryksi. Kunpa he vain tietäisivät, Khloe Kardashian twiittasi.

– Se on tuskallinen ja sanoinkuvaamaton tunne. En voi uskoa poistuneeni kotoani ilman migreenilääkitystäni, tähti jatkoi.

Page Six -sivuston mukaan Khloe Kardashian on kärsinyt migreeneistä yläasteikäisestä saakka. Tähden mukaan ne voivat kestää kerralla useiden vuorokausien ajan, ja oireet saattavat vaihdella esimerkiksi valoherkkyydestä rajuun pahoinvointiin.