MTV-teiniäiti osti 12-vuotiaalle aseen syntymäpäivälahjaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-teiniäiti Jenelle Evans synnytti Jace-pojan ollessaan 16-vuotias. Hän nousi kuuluisuuteen amerikkalaisista teiniäideistä kertovasta televisiosarjasta. Nyt hänen esikoispoikansa on täyttänyt 12 vuotta.

Nyt Jenelle Evans on esitellyt Jacelle antamaansa syntymäpäivälahjaa TikTokissa. Poika sai lahjaksi jousimetsästykseen ja jousiammunnan harjoitteluun tarkoitetun jousiaseen. Jousiaseella voi metsästää esimerkiksi pienriistaa.

Lapsen kannattaa kuitenkin opetella tekniikkaa huolellisesti ennen jousiammunnan aloittamista. Väärään suuntaan lähtiessään jousi voi saada vakavaa jälkeä aikaan. Jenelle Evansin mies David Eason on tunnetusti asemyönteinen, ja perheen omistuksessa on lukuisia aseita jousen lisäksi.

@jenellelevans

Testing out Jace’s birthday gift 👍🏼🎁 ##BowAndArrow ##LeftHanded

♬ A-Punk – Vampire Weekend