Joe Exotic uskoo syövän levinneen vatsaan ja lantioon – hoidot keskeytyneet vankilassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic ei ole päässyt tutkimuksiin Teksasin Fort Worthin vankilan sairaalassa, vaikka mies on varma sairaudestaan. Hän epäilee sairastavansa eturauhassyöpää. Jos syöpä on edennyt pitkälle, ei hän suostu ottamaan hoitoja vastaan.

Joe Exotic kertoo olevansa valmis kuolemaan. Hän on kuitenkin pettynyt, että ei ole päässyt tutkimuksiin vaikeuden kipiujensa vuoksi. Mies on valittanut oireista jo viime syksystä alkaen ja hän on varma, että eturauhassyöpä on levinnyt lantioon ja vatsaan. Hänen mukaansa kodittomille koirille tarjotaan parempaa hoitoa kuin hänelle, The Sun uutisoi.

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic suorittaa parhaillaan vankeustuomiota salamurhajuonesta ja eläinsuojelurikoksista. Eläintarhanpitäjän tuomio salamurhajuonesta saattaa kuitenkin olla muuttumassa. Nykyinen on nimittäin osoittautunut liian pitkäksi.