Lady Gagan katutyyli hämmästytti – näin korkeissa koroissa ei kuka tahansa kävelisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga on tullut tunnetuksi toisinaan hyvinkin omintakeisesta tyylistään, vaikka viime vuosina hän onkin edustanut usein hieman hillitymmissä vaatteissa. Nyt laulaja-lauluntekijä on kerännyt katseita korkokenkiensä vuoksi.

Noin 155-senttinen Lady Gaga nähtiin kävelemässä New Yorkissa maanantaina huomattavasti tavanomaista korkeammissa merkeissä. Tähti oli pukenut jalkoihinsa Pleaser-merkin Inifinity 1020 -saappaat, joiden korkojen pituus on lähes 23 senttiä.

Yli 20 sentin koroissa käveleminen tuskin onnistuisi aivan keneltä tahansa. Page Six -sivuston mukaan Lady Gaga kuitenkin asteli saappaissaan New Yorkin kävelykatuja pitkin tyynesti ja rauhallisesti. Tähden päällä nähtiin myös Magda Butrymin yli tuhannen dollarin arvoinen musta mekko ja Dita-merkin Day Tripper -aurinkolasit.