Seurapiirineiti Ghislaine Maxwellista dokumentti – New Yorkin kerma vaikenee ja pelkää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirihenkilö Ghislaine Maxwell on toiminut edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin oikeana kätenä ja tyttöystävänä vuosikausien ajan. Kaksikon on epäilty tehtailleen ihmiskauppaa välittäessään nuoria tyttöjä rikkaiden seksikumppaneiksi.

Ghislaine Maxwell pidätettiin vuosi sitten ja nyt hänestä on tekeillä dokumenttisarja. On yleisesti tiedossa, että hän on kumppaninsa Jeffrey Epsteinin kanssa välttänyt nuoria naisia New Yorkin seurapiireissä.

Dokumentin tekijät ovat yrittäneet saada ihmisiä haastateltaviksi, mutta kaikki New Yorkin eliittiin kuuluvat ovat kieltäytyneet haastatteluista ja vältelleet sarjan tuotantoa, Page Six uutisoi. Ihmiset ovat olleet hiiren hiljaa.

Ghislaine Maxwell on saanut uuden syytteen lapsikaupasta. Oikeudenkäynti on marraskuussa. Se on tarkoitus kuvata dokumenttisarjaa varten. Sarjan tuottaa BBC Two.