Tiktokin supertähti biksuissa – Addison Rae poseeraa märkänä sateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Addison Rae nousi kuuluisuuteen sometähtenä erityisesti TikTok-videoidensa ansiosta. Sittemmin 20-vuotias tähti on laajentanut myös perinteisempään mediaan musiikin, elokuvien ja television parissa. Viime aikoina hän on niittänyt menestystä Tiktokin lisäksi myös muissa sosiaalisen median kanavissa.

Nyt Addison nähdään keikistelemässä rannalla upeassa kuvasarjassa, joka lienee ainakin hänen miespuolisten faniensa mieleen. Somekaunotar poseeraa nimittäin sateessa mustat biksut yllään. Parhaillaan Suomessa sataa monin paikoin, mutta kovin harva varmasti istuskelee samassa asussa ulkosalla.

Addison Rae listattiin viime vuonna eniten tienaavaksi TikTok-tähdeksi. Hän on sittemmin kokeillut siipiään myös musiikin parissa julkaistuaan Obsessed-nimisen kappaleen maaliskuussa. Tänä vuonna hänet tullaan näkemään myös Sinussa on se jokin -elokuvan uudessa versiossa He’s All That.