Realitytähti Katie Price pahoinpideltiin – kiidätettiin sairaalaan kasvovamman vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen realitytähti Katie Price kiidätettiin maanantaiaamuna sairaalaan. 43-vuotiaan tähden kerrotaan joutuneen pahoinpidellyksi kotonaan Essexin Little Canfieldissä.

Katie Price kiidätettiin sairaalaan kasvoihinsa kohdistuneen vamman vuoksi. BBC-uutissivuston mukaan hän kotiutui sairaalasta vielä samana päivänä. Poliisi on pidättänyt 32-vuotiaan miehen epäiltynä Pricen pahoinpitelystä, mutta hänen henkilöllisyyttään ei ole kerrottu julkisuuteen.

Pidätetty mies on sittemmin vapautettu takuusummaa vastaan. Vuonna 2019 konkurssiin asetettu Katie Price on tullut viime vuosina tutuksi realitysarjoista, kuten Celebrity Big Brother, Pelastakaa julkut ja Celebrity Masterchef. Hän seurustelee nykyään niin ikään realitytähtenä tunnetun 32-vuotiaan Carl Woodsin kanssa.