Taylor Swift liittyi TikTokiin – miljoonan seuraajan raja murskaksi heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on laajentanut näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Suuren suosion vuosien varrella saavuttanut 31-vuotias tähti on liittynyt tämän hetken kuumimpiin somesovelluksiin lukeutuvaan TikTokiin.

Maanantaina 24. elokuuta TikTokiin liittynyt Taylor Swift nähdään ensimmäisellä videollaan esittelemässä erilaisia tyylejä, jotka sopivat hänen albumiensa teemoihin ja tunnelmiin. Videon taustalla kuullaan brittiräppäri Daven kappale Screwface Capital. Tähti kuvaili TikTok-tiliään sanaleikillä SwiftTok.

Swift vihjasi esittelytekstissään TikTok-tilinsä tulevan todennäköisesti koostumaan lähinnä kissavideoista. Kuten arvata saattaa, osoitti poptähden virallinen tili saavuttavan nopeasti suosiota somealustalla. Swiftin TikTok-tilin miljoonan seuraajan raja ylittyi vain alle vuorokauden aikana.

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 #SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift