Minttu Kaulanen kylvyssä – kauppiaanrouva viettelee vaahdoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat saaneet nauttia jo vuosien ajan rempseän ja rennon Michele Murphy-Kaulasen suorapuheisuudesta niin sosiaalisessa mediassa kuin televisiossakin. Sampo Kaulasen vaimo ja somejulkkis on ollut mukana muun muassa realityohjelmien tähtenä.

Nyt nainen on mennyt vaahtokylpyyn. Todisteena tästä on Instagramiin julkaistu kuva, jossa kauppiaan rouva poseeraa ammeessa viettelevästi kameraan katsoen. Hän on otsikoinut kuvan tekstillä: ”Bubbles”, eli kuplat.

Sampo Kaulasen kauppiaanrouvanakin tunnettu Minttu osallistui taannoin Suurin pudottaja -kilpailuun. Hän on sanonut, että suurin muutos on tapahtunut siinä, että peilistä katsoo hänen mukaansa itsevarmempi, iloisempi ja energisempi ihminen. Hän panostaa hyvinvointiinsa nyt, eikä vasta myöhemmin. Koko homma lähtee liikkeelle ajatusmaailman muokkaamisesta.