Rihanna viettelevissä kuvissa – esitteli alusvaatemerkkinsä uutuuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna julistettiin taannoin Forbes-talouslehden toimesta virallisesti miljardööriksi ja maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi. Merkittävä osa tähden tuloista on peräisin hänen perustamistaan kosmetiikka- ja vaatebrändeistä.

Nyt Rihanna on esitellyt Savage x Fenty -mallistonsa uutuuksia, toimien itse mallina. Instagramissa jaetuissa otoksissa poptähti nähdään poseeraamassa uima-altaassa sekä punaisessa ihonmyötäisessä bodyssä että alusvaatteissa. Uima-allasmiljöö herätti hieman ihmetystä kuvia kommentoineissa faneissa, jotka toivoivat tähden lanseeraavan seuraavaksi uima-asumalliston.

Rihanna vaikutti viittaavan Instagramissa tuoreeseen ja lehtien otsikoihinkin nousseeseen statukseensa miljardöörinä. Hän nimittäin kuvaili kuvatekstissä onnellisen näköistä ilmettään miljardin dollarin hymyksi.