Kylie Jenner odottaa toista lastaan – fanit etsivät jo vihjeitä sukupuolesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja Kylie Cosmetics -yhtiön perustaja Kylie Jenner odottaa parhaillaan toista lastaan. Lapsen isä on Kylien on-off -puoliso Travis Scott, jonka kanssa hänellä on ennestään 3-vuotias Stormi-tytär.

Kylie Jennerin ja Travis Scott ovat US Magazine -lehden mukaan yrittäneet saada perheenlisäystä lähes vuoden ajan. Kylien kerrotaan haluavan lapsillaan olevan pieni ikäero, jotta Stormi voisi olla läheisissä väleissä sisaruksensa kanssa hänen ja Kendall Jennerin tavoin.

Uutinen tulevasta perheenlisäyksestä sai Kylie Jennerin fanit jo spekuloimaan tulevan lapsen sukupuolta ja jopa etsimään siihen liittyviä vihjeitä tähden somejulkaisuista. Hiljattain Kylie jakoi kuvan Stormi-tyttärestään, kuvaillen häntä suosikkitytökseen ja lisäten perään sinisen sydänemojin. Page Six -sivuston mukaan monet fanit pitivät tätä jo varmana merkkinä siitä, että tuleva lapsi on poika.