Niina Kuhta täyttää pian 40 vuotta: ”Nyt on vähän kertynyt kiloja koronan aikana”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta on toiminut jo 16 vuotta yrittäjänä. Hän aloitti yrittäjänä 23-vuotiaana.

– Voin vain kiittää sitä rohkeaa ja pelotonta 23 vuotiasta Niinaa joka jostain löysi voimaa lähteä yrittäjäksi erittäin haastavalla kaupan erikoisalalla. 24 vuotiaana palkkasin jo ensimmäiset työntekijäni. Aloin määrätietoisesti kasvattamaan Niinattaresta Suomen suurinta hää-ja iltapukuliikettä, Kuhta kirjoittaa Intagramissa.

Nainen on myös julkaissut Instagramin tarinoihin päivityksen korona-aikana kertyneistä kiloista. Hän aikoo jatkossa katsoa paremmin valintojaan, koska on kertomansa mukaan lihonut noin 20 kiloa. Niina Kuhta täyttää 40 vuotta lähiviikkojen aikana.