Elton Johnin Suomen konsertit siirtyvät jälleen – nyt vuoteen 2023

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplegenda Elton Johnin oli määrä esiintyä Helsingin Hartwall Arenalla 21. ja 22. syyskuuta osana jäähyväiskiertuettaan. Nyt esiintymisiä on kuitenkin jouduttu siirtämään jo toistamiseen.

Tämän vuoden syyskuulle suunnitellut konsertit tullaan siirtämään uuteen ajankohtaan. Näillä näkymin Elton John nähdään Suomessa vasta vuonna 2023. Korvaavien esiintymisten päivämäärät eivät ole Live Nationin mukaan toistaiseksi vielä selvillä.

– Kohtaamme tämän kamalan maailmanlaajuisen pandemian lähestyessä loppuaan sääntöjä rajoituksia, joita meidän täytyy noudattaa. Siksi olikin tarpeen tarkastella Farewell Yellow Brick Road -kiertuetta ja tehdä vaikeita päätöksiä. Toivon teidän ymmärtävän, etteivät nämä päätökset ole helppoja. Otamme huomioon jokaisen maan tilanteen, valtiolliset ohjeistukset ja faniemme sekä kaikkien näissä upeissa esiintymisissä työskentelevien turvallisuuden, Elton John kertoi tiedotteessa.

Elton Johnin oli alun perin määrä esiintyä Helsingin Hartwall Arenalla jo syksyllä 2020. Koronatilanteen vuoksi kiertuetta siirrettiin kuitenkin eteenpäin vuodella.