Upea lihava elämäni -tähti bestikselleen: ”Kerää kamasi ja muuta pois”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Upea lihava elämäni -sarjaa seuraa ylipainoisen tanssija Whitney Way Thoren elämää. Youtubesta kuuluisuuteen noussut nainen asuu yhdessä parhaan kaverinsa Buddy Bellin kanssa. Nyt Whitney on käskenyt bestistä muuttamaan ulos talosta.

Syynä on se, että Buddy viettää suurimman osan ajastaan Courtney Renee Marshin kanssa, ja nainen asuu eri kaupungissa. Greensborossa asuva Whitney ei halua anella Buddya viettämään kanssaan aikaa, mutta samalla nainen haluaa miehen ymmärtävän, että hän ei voi enää asua saman katon alla. Whitney pyytää Buddya keräämään tavaransa ja muuttamaan pois.

Kaksikon suhteesta on kuiskittu pitkään, mutta he ovat vakuuttaneet olevansa pelkästään kämppäkavereita. Suhdehuhut päättyivät, kun Buddy kertoi seurustelusta Courtneyn kanssa. Whitneyn käytöstä on kuvailtu fanien toimesta mustasukkaiseksi.