Anastasia Karanikolaou veneilemässä – huomio 30 senttiä leuan alapuolelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Tällä kertaa Italian rannikolla.

10 miljoonan seuraajan Stassie Baby nähdään tällä kertaa veneretkellä yhdessä ystäviensä kanssa. Kurvitar poseeraa sekä veneessä että rannalla ja laiturilla vihreässä tyylikkäässä asussa.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.