Olet mitä syöt -ohjelma tekee paluun – tässä kauden julkkistähdet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla uuden tuotantokauden jaksoin. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa nyt 12 tuttua suomalaista kamppailussa epäterveellisiä elämäntapoja vastaan. Hänen valmennettavakseen pääsevät tutut kasvot.

Yksilösuoritusten lisäksi uudella kaudella nähdään osallistujina myös pariskuntia. Mukana ovat Niko Saarinen, Sunneva Sjögren, Ilari Sahamies, Pepe Willberg ja Pauliina Visuri, Anniina Marjamäki ja Ville Manner, Minna Kivelä, Noora Louhimo, Sanna Ukkola, Laura Haimila ja Pertti Salovaara. Olet mitä syöt alkaa keskiviikkons 22. syyskuuta kello 20:00.

– Tämän kauden tekee mielestäni erityiseksi se, miten korona on vaikuttanut ja näkynyt myös julkkisten elämässä ja terveydessä. Ohjelman päähenkilöt tasapainoilevat arkirytmin, koronakilojen, motivaatiohaasteiden sekä epäterveiden houkutusten kanssa – eli aivan samojen asioiden kanssa kuin kaikki muutkin. Se minkälaisia toimivia ratkaisuja jokaisen katsojankin arkeen löytyy, selviää neloskauden kattauksesta, Laukka kertoo.