Demi Rose on kuin yläosaton ihmistiimalasi – muhkeat kurvit vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Tänä vuonna Demi on asustanut pääasiassa Ibizalla.

Nyt Demi nähdään keikistelemässä tuttuun tapaan Ibizan maisemissa. Yllään hänellä on hopeanhohtoinen uimapuku, joka imartelee näyttävästi hänen poikkeuksellisen kurvikasta vartaloaan. Toisessa kuvassaan hän on paistattelevassa päivänsä yläosattomissa.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.