Tältä Heidi Montag näyttää nykyisin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Viime vuosina Heidi on kuitenkin ollut merkittävästi epäaktiivisempi somessa kuin takavuosina.

Nyt Heidi on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään upeita kuvia, joista toisessa hän poseeraa rannalla Havaijilla ja toisessa Meksikon Cabossa. Molemmissa nähdään miten upealta hän nykyisin näyttää.

Musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias Heidi Montag keskittyy suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.