Asta-messut avaa messukauden Tampereella – maskipakko koko messualueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta kutsuu messukävijät luokseen ensi viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Samalla Asta saa kiitollisen oikeuden avata messusesongin pitkän odotuksen jälkeen. Asta tarjoaa kokonaisuuden, joka palvelee ammattilaisia, oman kodin remontoijia ja sisustustrendejä seuraavia messuvierailijoita.

Näytteilleasettajia on mukana 149 ja messuilla puhuttavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemoiksi nousevat tulevaisuuden asuminen, remontointi, arjen luksus sekä vapaa-ajan asuminen. Remonttiohjelmista tuttu rakennusalan yrittäjä Ville Heino luennoi messuilla rakennusprojekteista ja kertoo vinkkejä lupa- ja muutosasioihin sekä projektin suunnitteluun.

Asta-messut toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Tapahtuma toivoo kävijöiden saapuvan ainoastaan terveenä sekä rokotettuna tai testattuna. Odotamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, emmekä suosittele kättelyjä tai lähikontaktia. Suojamaskien käyttäminen on pakollista Asta-messuilla.