IS: Koomikko Ismo Leikola ja Angelika-vaimo eroavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissakin uraa luonut suomalaiskoomikko Ismo Leikola ja hänen vaimonsa Angelika Leikola eroavat. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat, jolle Leikola tiedotti erosta edustajansa välityksellä.

Ismo ja Angelika Leikola kertovat päätyneensä yhteisymmärryksessä eroon pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen. Kolmansia osapuolia tai muuta draamaa ei eroon heidän mukaan liity. Parisuhteen kerrotaan muuttuneen vuosien saatossa enemmän ystävyydeksi ja yhteistyökumppanuudeksi.

Pariskunta ehti olla yhdessä yli 10 vuoden ajan. Leikoloiden mukaan kumpikin kunnioittaa edelleen toisiaan suuresti, ja he tulevat jatkamaan hyvinä ystävinä sekä työparina. Ismo Leikola ei aio kommentoida eroa enempää julkisesti ja toivoo ihmisten kunnioittavan hänen ja erityisesti Angelikan yksityisyyttä.

Ismo Leikola on vieraillut Yhdysvalloissa muun muassa Conan O’Brienin suositussa Conan-ohjelmassa. Hänen vierailustaan sarjassa tuli sittemmin viraalihitti. Viime keväänä ilmestyi Ismon ja Angelikan Suo, kuokka ja Hollywood -kirja, joka kertoo heidän elämästään Hollywoodissa.