Justin Bieberin menestys jatkuu – murskasi nyt Spotifyn ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin menestys ei vaikuta karisseen hänen aikuistumisensa myötä. 27-vuotiaan kanadalaislaulajan kerrotaan rikkoneen elokuussa Spotifyssä suuren kuuntelijoiden määrään liittyvän ennätyksen.

Justin Bieberillä oli Chart Data -palvelun mukaan elokuun aikana 83,3 miljoonaa kuuntelijaa Spotifyssä. Poptähti tuli rikkoneeksi ennätyksen, sillä kuukausittaisten kuuntelijoiden määrä oli suurempi kuin yhdelläkään muulla artistilla häntä ennen. Aikaisemmin ennätystä piteli Ariana Grande, jolla on parhaimmillaan ollut 82 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa.

Toiseksi eniten kuuntelijoita keräsiSpotifyssä elokuussa toinen kanadalaistähti The Weeknd 74,5 miljoonalla korvaparilla. Kolmannelle sijalle nousi NME-lehden mukaan Ed Sheeran 72,4 miljoonalla kuuntelijalla. Justin Bieber on menestynyt viime aikoilla listoilla Justice-albuminsa ja The Kid Laroin kanssa tehdyn, TikTok-hitiksi nousseen Stay-kappaleen ansiosta.