Kylie Jennerin uimapukushow ei jätä kylmäksi – kurvit kaukaan luomusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja Kylie Cosmetics -yhtiön perustaja Kylie Jenner odottaa parhaillaan toista lastaan. Lapsen isä on Kylien on-off -puoliso Travis Scott, jonka kanssa hänellä on ennestään 3-vuotias Stormi-tytär. Nyt upporikas nuori liikenainen esittelee kuitenkin kurvejaan sosiaalisen median kuvasarjassa.

Kylie Jenner esittelee vartalonsa lisäksi oman uimapukumallistonsa tuotteita muiden mallien kanssa, sillä nämä Kylie Swim -tuotteet ovat tulossa pian myyntiin. Ei liene väärin arvioida, että myynneistä kilahtaa Kylien tilille taas vähintään kymmeniä miljoonoa dollareita.

Uutinen tulevasta perheenlisäyksestä sai Kylie Jennerin fanit jo spekuloimaan tulevan lapsen sukupuolta ja jopa etsimään siihen liittyviä vihjeitä tähden somejulkaisuista. Hiljattain Kylie jakoi kuvan Stormi-tyttärestään, kuvaillen häntä suosikkitytökseen ja lisäten perään sinisen sydänemojin. Page Six -sivuston mukaan monet fanit pitivät tätä jo varmana merkkinä siitä, että tuleva lapsi on poika.