Tiestikö? Näin estät henkilön Tinderissä puhelinnumeron perusteella

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tinderissä saattaa toisinaan tulla vastaan henkilöitä, joihin deittisovelluksessa ei mieluiten törmäisi. Nykyään Tinder tarjoaa kuitenkin helpon keinon pitää huolen siitä, ettei esimerkiksi entisiä seurustelukumppaneita, uteliaita sukulaisia tai stalkkereita tarvitse katsella sovelluksessa.

Tinderissä on voinut kesäkuusta saakka estää ihmisiä heidän puhelinnumeroidensa perysteella. Sovelluksen asetuksista löytyy nykyään osio, joka mahdollistaa omista yhteystiedoista löytyvien kontaktien estämisen sovelluksessa. Estolistalle voi lisätä yksittäisiä yhteystietoja tai halutessaan vaikka kaikki omasta osoitekirjasta löytyvät henkilöt.

Estetyt henkilöt eivät näy tarjotuissa match-ehdokkaissa, eivätkä he puolestaan näy estänyttä käyttäjää. Estetty käyttäjä ei myöskään saa minkäänlaista ilmoitusta block-listalle päätymisestä. Ominaisuutta käyttäessä Tinderille täytyy antaa lupa yhteystietojen käyttöön, mutta yhtiö painottaa tallentavansa käyttätietojen yhteyteen vain estetyt kontaktit.