Charly Jordan ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt somehottis on uskaltautunut poseeraamaan hyvin näyttävissä herutuskuvissa cabanan sängyllä erittäin niukoissa alusasuissa. Vähäpukeisena poseeraamista rakastava kaunotar ei jätä kuvillaan juuri arvailun varaa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.