Lapsitähti Matthew Mindler löytyi kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Our Idiot Brother -komediassa Paul Ruddin rinnalla näytellyt entinen lapsitähti Matthew Mindler on kuollut. Näyttelijä kuoli 19-vuotiaana Pennsylvanian osavaltiossa mystisissä olosuhteissa.

Matthew Mindler opiskeli Millersvillen yliopistossa. Nuorukainen ilmoitettiin kadonneeksi torstaina, ja häntä etsittiin yli 40 hengen voimin. Mindler löydettiin kuolleena lauantaina yliopiston kampuksen lähellä sijaitsevasta metsästä.

Mindlerin kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa. USA Today -lehden mukaan hänen ruumiinsa on toimitettu paikalliseen oikeuslääketieteelliseen laboratorioon lisätutkimuksia varten.

Matthew Mindlerin tunnetuin elokuva oli vuonna 2011 ilmestynyt Our Idiot Brother, jonka päärooleissa olivat Paul Rudd, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks ja Emily Mortimer. Hän näytteli ennen opiskelun aloittamista myös muun muassa As the World Turns -sarjassa ja tv-elokuvassa Chad: An American Boy.