Missä on 80-vuotias Rauha Lehtiniemi? Soita tietosi poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisilaitos pyytää yleisön havaintoja Laajasalossa asuvasta Rauha Lehtiniemestä. Lehtiniemi poistui Helsingin Laajasalossa Kuvernöörintiellä sijaitsevasta palvelukodista keskiviikkona 18. elokuuta. Tämän jälkeen hänestä ei ole saatu havaintoja.

Lehtiniemen katoamishetken vaatetuksesta ei ole varmuutta. Yleensä hän pukeutuu urheilullisesti, ja hänellä voi olla mukana musta nahkainen olkalaukku. Hän pystyy kävelemään ilman apuvälineitä.

Tuoreet näköhavainnot pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Muut havainnot ja tiedot voi välittää Helsingin poliisin vihjepuhelimeen 050 562 7405 soittamalla tai WhatsApp-viestillä. Tiedot voi ilmoittaa myös sähköpostitse vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.